Maansiirto- ja maanrakennustyöt Lahti–Päijät-Häme -seudulla

Luota kokeneen ammattiyrityksen osaamiseen!

Kuljetus- ja Maansiirtoliike K. Timonen Oy on luonteva valinta toteuttamaan kaikenlaiset maansiirto- ja maanrakennustyöt. Teemme pienet ja suuret urakat varmalla ammattitaidolla, luotettavasti ja aikataulussa. Asiakkaisiimme lukeutuvat niin yksityisasiakkaat kuin yrityksetkin julkista sektoria unohtamatta. Kotipihat, taloyhtiöt, liikepaikat, kunnat, kaupungit, koulut, päiväkodit, palvelutalot – meillä on kokemusta kaikenlaisissa työympäristöissä toimimisesta. Suuret urakat ovat erikoisalaamme, jotka suunnittelemme ja toteutamme yli 25 vuoden kokemuksella. Tilaa siis meidät urakoimaan maanrakennustyöt; Lahti ympäryskuntineen on pääasiallista palvelualuettamme, mutta palvelemme joustavasti koko Päijät-Hämeen alueella.

Maanrakennustyöt

Palveluihimme kuuluvat seuraavat maanrakennustyöt:

Teemme niin uudisrakennus- kuin saneeraustöitäkin. Urakan sisällöstä sovitaan aina yksilöllisesti tilaajan kanssa. Urakan hintaan vaikuttavat muun muassa työmaan arvioitu kesto, urakan laajuus ja sijainti. Laadimme kohteesta selkeän urakkatarjouksen asiakkaan aikataulun & muut tarpeet huomioon ottaen.

Toteutamme ongelmitta myös laajemmat työmaat

Olitpa sitten kotipihan kohentaja tai suuren työmaan urakoitsija, voit tilata tarvitsemasi maa-ainekset helposti ja nopeasti kumppaniyrityksemme Maa-aines.comin verkkokaupasta. Valikoimaan kuuluvat sepeli, hiekka ja sora, nurmikko- ja puutarhamulta, kuorikatteet ja luonnonkivet. Maa-aines.com välittää tilauksesi tiedot meille, ja kuljetamme tilaamasi maa-ainekset haluamaasi aikaan, haluamallesi paikalle. Lisätietoja löydät verkkokaupan sivuilta. Tee tilaus milloin vain – maa-ainesten nettikauppa on auki 24h vuorokaudessa!

Maa-ainekset netistä – tilaa helposti kumppaniyritykseltämme!

Viime vuosina olemme palvelleet erityisesti isompia rakennusliikkeitä, joiden urakat olemme vieneet maaliin sekä omien, että yhteistyökumppaniemme resurssien avulla. Meillä on erinomainen henkilökunta sekä monipuolinen kalusto omastakin takaa, mutta niiden lisäksi olemme katsoneet järkeväksi panostaa hyvään & toimivaan alihankkijaverkostoon. Tuttujen ja luotettavien alihankkijoiden avulla voimme toteuttaa laajamittaisemmatkin urakat sujuvasti ilman viivytyksiä.